Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultratone biostimulációs kezelés

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót a kezelés eredményessége és az esetleges felmerülő problémák kizárása érdekében.

 • Ultratone biostimulációs kezelésünk után minimális utókezelés szükséges, valamint nem okoz véraláfutást vagy a kötőszövet fokozott vérbőségét, felmelegedését.
 • A kezelést követően érzékeny lehet a kezelt terület, előfordulhat enyhe izomláz. Pár nap alatt ez az érzékenység utókezelés nélkül is megszűnik.
 • A kezelést megelőzően és legalább a kúra ideje alatt a kezelés eredményessége érdekében szükséges minimum napi 3 liter cukormentes  folyadék fogyasztása! A napi szükséges folyadék fogyasztásánál fordítsanak figyelmet a kávé vízhajtó hatására. 1 kávé elfogyasztása 2-3 dl folyadékvesztést eredményez. Ezt a javasolt napi bevitelen felül szükséges pótolni. Ettől való eltérés a kezelést eredménytelenné teheti!
 • Hormonális és pajzsmirigy problémák esetén is végezhető a kezelés, azonban előfordulhat hogy kisebb hatékonysággal, valamint hosszabb időt vehet igénybe az eredmény elérése.
 • Javasolt anyagcsere fokozó és gyorsító kezelés alkalmazása. Ez le tudja rövidíteni a kezelés hatóidejét valamint maximalizálja annak hatékonyságát. Szalonunkban elérhető gépi nyirokmasszázs akár heti 2-3 alkalommal is teljes biztonsággal alkalmazható, igény esetén akár közvetlen a kezelés után is elvégezhető.
 • Kezelésünk egyéb nyirokkeringést fokozó eljárások igénybe vétele nélkül maximum heti 2 alkalommal javasolt. Gépi nyirokmasszázzsal kiegészítve ez maximum heti 3 alkalom lehet.
 • A bőr megereszkedésének kezelése és a nyirokkeringés fokozása érdekében szalonunkban elérhető a Wiener aromaterápiás testtekercselés. Ezt akár közvetlen a kezelés után is igénybe lehet venni és gyönyörű, kontúros bőrt eredményez, valamint aktiválja az anyagcsere folyamatokat. 
 • Nagyobb fokú kötőszöveti problémák esetén egyéb kezelések is rendelkezésünkre állnak, mint a frakcionált CO2 lézeres kezelés, NCTF135 HA skinbooster valamint a Vivace mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés. Ezzel kapcsolatban kérjék orvos kollégáink segítségét szakorvosi konzultáció keretein belül.
 • Diéta és mozgás nem szükséges a kezelés kiegészítésére, de természetesen ezek alkalmazása nagyban növelheti a kezelés végeredményét. Klinikánkon elérhető 5 napos rapid diéta csomagunk azoknak is gyors segítséget és sikerélményt nyújthat akik nem szeretnének hosszas és bonyolult diétákat. Fehérje diétánk dietetikus által összeállított pontos napi étrendet, fehérje diétás termékeket, recepteket, ajándék shakert és hogy a lehető legegyszerűbb legyen a bevásárló listát is tartalmaz. Pár nap alatt súlyfeleslegtől függően optimális esetben és a javaslatok pontos betartása mellett 3-5 kiló súlyvesztés érhető el vele. 
 • A kizáró tényezőkön kívüli egyéb alap betegséggel rendelkező vendégeink teljes biztonsággal és megfelelő eredmény igénye mellett abban az esetben vehetik igénybe szolgáltatásunkat amennyiben ezt dietetikus vagy orvos kollégánk jóvá hagyja. Előzetes dietetikai vagy szakorvosi konzultáció javasolt.
 • Nagyobb mértékű fogyás igénye esetén dietetikus kollégáink teljes szakértelemmel segítenek egy hosszabb távú diéta, életmódváltás és pontos kezelési protokoll összeállításában egyéni kéréseket és igényeket szem előtt tartva.

EGYÉB ÁLTALÁNOS ELLENJAVALLATOK:

 • terhesség és szoptatás
 • súlyos cukorbetegség 
 • daganatos megbetegedés
 • pacemaker
 • bőrkárosodás a kezelt területeken 

Az alább felsorolt tényezők figyelembe vétele nagyon fontos a kezelés eredményessége szempontjából, valamint az önök biztonsága érdekében.

Kérjük a kezelés megkezdése előtt és az esetleges hosszabb távú kúra ideje alatt ezeket a szempontokat pontosan kövessék.

Az ezektől való eltérés esetén nem áll módunkban felelősséget vállalni az önök biztonságáért valamint a kezelés eredményességét illetően.

Szakértelmünket adjuk Önökért!

Az oldal tetejére