Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Coolshaping

Kezelési tájékoztató

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót a kezelés eredményessége és az esetleges felmerülő problémák kizárása érdekében.

  • A teljes kezelés ideje alatt kizáró tényező a napozás és a szolárium használata.
  • Gyantával, epilátorral vagy csipesszel kezelt terület eredménytelenné teszi a szőrtelenítési folyamatot. A teljes kúra ideje alatt ezeket a szőrtelenítési eljárásokat mellőzni szükséges. Kizárólag a borotva és a szőrtelenítő krém használata megengedett, mivel a szőrtüsző eltávolítása esetén a kezelés eredménytelen lesz. Az első kezelés előtt is ezt kérjük figyelembe venni. Amennyiben ilyen szőrtelenítési eljárásokkal van kezelve a szőrteleníteni kívánt terület kérjük ezeket 2 hónappal a kúra megkezdése előtt függesszék fel és térjenek át a megengedett kezelési módokra.

Az első kezelés előtt 24 órával kell a kezelendő területet leborotválni, láb és karok esetén ez 48 óra legyen, minden más testtáj kezelése esetén a 24 óra az optimális.

Nagyon fontos hogy a fent leírtak szerinti előkészített területtel érkezzenek vendégeink, mert túl hosszú vagy rövid szálak esetén a kezelés eredménytelen.

Ha közvetlen a kezelés előtt mi végezzük ezt a folyamatot az szintén visszaveti a kezelés eredményességét, valamint az területen frissen levágott és odatapadt szálak a berendezésünk nagymértékű károsodását eredményezi.

  • Nem megfelelően előkészített terület esetén az önök és magunk védelme okán , a kezelés eredményessége és berendezéseink védelme érdekében a kezelést nem áll módunkban elvégezni.
  • Napbarnított valamint napkárosodott bőr esetén a kezelést legalább 3 héttel el kell halasztani. Kérjük már az első kezelésre ezt figyelembe véve érkezzen.
  • A kezelés napján a szélsőséges hőingereket kerüljék (forró fürdő, szauna használata).
  • A kezelendő területen a kezelés napján ne legyen testápoló vagy parfüm.
  • Barnító krém használata tilos az egész kúra ideje alatt.
  • Szteroidos és hámlasztó eljárások egyidejű alkalmazása, valamint bármilyen jellegű gyulladásos vagy bőrkárosodott állapot a kezelendő területen kizáró tényező.
  • A kezelést követően előfordulhat bőrirritáció, valamint apró sebek vagy hólyagosodással járó napégésre hasonlító bőrtünetek. Ezen problémák esetén kezeljék a területet hasonlóan mint napégés esetén.

A kezelés végén igény esetén a szakember aloe vera tartalmú nyugtató zselével hűsíti a kezelt területet. A készítmény összetevőivel szembeni érzékenységet kérjük jelezze kollégánknak a kezelés megkezdésekor.

A kezelés eredményessége érdekében fontos a javasolt kezelési protokoll betartása és a megfelelő időben elvégzett ismétlő kezelés. A szőrtelen állapot elérése érdekében átlagosan 4-6 kezelés szükséges, ez szőr- és bőrtípustól, életkortól, immunerősségtől valamint testtájtól függően változhat. A kívánt eredmény elérése érdekében a kezeléseket 6, maximum 8 hetente szükséges ismételni, arcon 4, maximum 6 hét telhet el két kezelés között a kívánt eredmény eléréséig. Ettől való eltérés nagyban visszavetheti a kezelés eredményességét, valamint emelkedett kezelésszámot eredményezhet.

A kezelést követően szükség lehet emlékeztető kezelésre. A javasolt protokoll szerint optimális esetben évi 1 emlékeztető kezelés javasolt.

Az alább felsorolt tényezők figyelembe vétele nagyon fontos a kezelés eredményessége szempontjából, valamint az önök biztonsága érdekében.

Kérjük a kezelés megkezdése előtt és a kúra ideje alatt ezeket a szempontokat pontosan kövessék. Az ezektől való eltérés esetén nem áll módunkban felelősséget vállalni az önök biztonságát valamint a kezelés eredményességét illetően.

Szakértelmünket adjuk önökért!

Az oldal tetejére